Concurrent voor Frenkie op komst: 'Zaakwaarnemer heeft al een akkoord'

3 november 2022, 11:12

In zak en as zitten is voor Barcelona geen optie na de uitschakeling in de Champions League. De Catalanen zouden namelijk de tranen al hebben gedroogd en inmiddels druk bezig zijn met het versterken van het team met het oog op volgend seizoen, volgens de Spaanse krant Sport zou Jorginho een van de gegadigden zijn om naar het Camp Nou te verkassen komende zomer.

De Italiaanse strafschopspecialist heeft een aflopend contract en is na dit seizoen transfervrij op te pikken bij zijn huidige club Chelsea, dat wél de knock-outfase van de Champions League heeft bereikt. De onderhandelingen tussen Barcelona en Jorginho zijn inmiddels in een vergevorgderd stadium, Jorginho's zaakwaarnemer zou volgens de Spaanse krant al een akkoord hebben bereikt over de overgang naar Barcelona.

Afgelopen zomer verruilden er al twee spelers het Engelse Stamford Bridge voor het Spaanse Camp Nou, namelijk Andreas Christensen en Marcos Alonso. Jorginho zou op het middenveld de concurrentie aan kunnen gaan met Frenkie de Jong, die eerder deze week al heeft aangegeven niet te willen vertrekken uit 'zijn' Barcelona.

Lees meer'Frenkie is geïnteresseerde clubs voor en maakt voorkeur bekend'

Jorginho, die in 2018 voor bijna zestig miljoen euro van Napoli naar Chelsea ging, zou niet de enige versterking zijn voor het komende seizoen van Barcelona. De club zou namelijk ook wel oren hebben naar een terugkeer van Lionel Messi. Ook de Argentijn loopt na dit seizoen uit zijn contract, maar om die droomterugkeer te laten gebeuren zullen de Catalanen een flinke smak tekengeld en een riant salaris moeten bieden.

Barcelona staat op dit moment in La Liga één puntje achter op koploper Real Madrid, de ploeg van trainer Xavi zal aanstaande maandag net als Ajax meegaan in de loting voor de tussenronde van de Europa League.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen