Casemiro lyrisch over Ten Hag: "Verbaasd over zijn obsessie"

2 november 2022, 21:25   Bijgewerkt: 2 november 2022, 21:30

Casemiro is in zijn eerste weken als speler van Manchester United onder de indruk geraakt van zijn nieuwe coach Erik ten Hag. De Braziliaanse middenvelder, die deze zomer werd overgenomen van Real Madrid, vindt het een voorrecht om met de Nederlandse oefenmeester te werken.

"Zijn obsessie om te winnen verbaast me het meest", vertelde Casemiro woensdagavond op de persconferentie richting het Europa League-duel met Real Sociedad. "Ik denk dat hij veel sterke punten heeft, we weten allemaal dat het een proces is en dat we samen groeien. We willen winnen en hij is geobsedeerd om ons les te geven en ons tot op de millimeter beter te maken", is Casemiro lovend over zijn coach.

Ook Ten Hag stak de loftrompet over zijn middenvelder. "Vanaf de eerste dag geeft hij alles op de trainingen, in elke wedstrijd en dat bevalt me heel goed. Hij zal steeds belangrijker worden voor ons team." Afgelopen zomer vertrok Casemiro na jaren bij Real Madrid. "Hij vertelde me dat hij een nieuwe uitdaging nodig had, want bij Real Madrid heeft hij alles gewonnen", aldus Ten Hag.

Daar stak Real aanvankelijk een stokje voor. "Ze wilden niet dat hij ging, maar hij had het gevoel 'ik moet naar een andere club, een andere competitie om mezelf te bewijzen' en dat toont zijn honger. Dat vind ik echt mooi."

Lees ook: Manchester United zonder Antony naar Spanje

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen