PSV verwacht belangrijk trio terug voor kraker tegen Ajax

2 november 2022, 20:11

PSV hoopt komende zondag in de topper tegen Ajax weer een beroep te kunnen doen op Philipp Max. De Duitse linksback ontbrak afgelopen weekend tijdens de gewonnen wedstrijd tegen NEC (3-0) in de selectie, maar moet tegen Ajax weer fit genoeg zijn.

Dat schrijft Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. Afgelopen zondag stond Philipp Mwene opgesteld als linksback. De rechtervleugelverdediger kan ook aan de linkerkant van de defensie uit de voeten, maar coach Ruud van Nistelrooij geeft doorgaans de voorkeur aan Max. Het is niet duidelijk of de verdediger tegen Bodø/Glimt in de Europa League weer inzetbaar is.

Datzelfde geldt voor de zieke Ibrahim Sangaré en Jarrad Branthwaite. Volgens Elfrink 'ziet het er niet heel slecht uit richting zondag'. Vooral de aanwezigheid van Sangaré kan een cruciale rol spelen in de topper tegen PSV. De Eindhovenaren hebben vier verliespunten meer dan de Amsterdammers en kunnen de druk met een overwinning zodoende opvoeren.

Eerst wacht voor PSV donderdagavond nog een ontmoeting met het Noorse Bodø. PSV is al zeker van overwintering in de Europa League, maar de Eindhovense formatie zou nog groepswinnaar kunnen worden. Dan moet Arsenal verliezen of gelijkspelen tegen FC Zürich.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen