Deze Nederlanders beginnen in de basis op cruciale CL-avond

2 november 2022, 19:46   Bijgewerkt: 2 november 2022, 19:58

In de laatste poulewedstrijden van de Champions League zullen alle beslissingen vallen. Wie overwintert in het miljardenbal, wie kroont zich tot groepswinnaar en voor welke ploegen valt het doek? FCUpdate.nl maakt een rondje langs de opstellingen om te bekijken welke Nederlanders er vanavond in actie komen.

Donyell Malen heeft een basisplaats bij Borussia Dortmund en neemt het in Denemarken op tegen het FC Kopenhagen van basisklant Kevin Diks. Bij de Deense landskampioen heeft overigens ook Mohammed Daramy een basisplaats. De aanvaller wordt dit seizoen gehuurd van Ajax, waar hij afgelopen seizoen nauwelijks aan spelen toekwam. In diezelfde poule staat Karim Rekik in de basis bij Sevilla, dat Manchester City treft. Nathan Aké zit op de bank.

Tjaronn Chery vecht met Maccabi Haifa voor de laatste kans op een ticket voor in de Europa League. De oud-middenvelder van ADO Den Haag en FC Groningen neemt het op tegen het sterk presterende Benfica van Roger Schmidt.

Chelsea-coach Graham Potter heeft in de laatste poulewedstrijd tegen RB Salzburg geen plek in zijn opstelling voor Hakim Ziyech. Chelsea stelt groepswinst veilig als Dinamo Zagreb wordt verslagen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

redacteur
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Guys, Daramy en Ziyech zijn niet Nederlands..

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen