Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Arsenal hoopt Miedema met rustperiode terug in vorm te krijgen

Arsenal hoopt Miedema met rustperiode terug in vorm te krijgen

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

2 november 2022 – Vivianne Miedema scoorde eind september het enige doelpunt in het Women's Champions League-duel van Arsenal bij Ajax (0-1). De 26-jarige aanvalster, die de afgelopen jaren de records aaneenreeg voor zowel haar club als Oranje, stond sindsdien echter droog en krijgt nu een tijdje rust van haar club.

"Vivianne krijgt vrijaf om uit te rusten en weer op te laden", zegt een woordvoerder van de Londense club tegenover The Athletic. "Wij steunen haar daar volledig in. Na de interlandperiode zal ze weer terugkeren." Andries Jonker liet Miedema, met 95 treffers topscorer aller tijden van de Oranje Leeuwinnen, buiten zijn selectie voor de oefenduels met Costa Rica en Denemarken van volgende week.

Miedema hoopt na de interlandperiode haar vertrouwde vorm weer snel te hervinden. Komende zomer staat namelijk het WK in Australië en Nieuw-Zeeland op het programma. Oranje reist als vice-wereldkampioen af naar het toernooi. In de WK-finale van 2019 verloor het van de Verenigde Staten (0-2). Pikant genoeg treffen beide landen elkaar in de groepsfase opnieuw.

Op het laatste WK was Miedema met drie treffers de meest scorende international van Oranje. In de tweede groepswedstrijd tegen Kameroen maakte ze er twee. Haar tweede doelpunt die dag was haar zestigste voor het Nederlands elftal, waarmee ze topscorer aller tijden werd. Ze passseerde daarmee namelijk Manon Melis, die tot 2016 voor Oranje uitkwam en tot 59 treffers voor de nationale ploeg kwam. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd