Lang worstelt richting WK: "Hij wil een vervelende gozer zijn"

1 november 2022, 21:30   Bijgewerkt: 1 november 2022, 21:38

Noa Lang hoort bij de voorselectie van bondscoach Louis van Gaal voor het WK, al is het de vraag of de aanvaller meegaat naar Qatar. Rafael van der Vaart ziet dat de dribbelaar het lastig heeft bij Club Brugge. De houding van Lang is daarbij volgens de analist niet in zijn voordeel.

"Ik vind hem een waanzinnig talent", vertelde oud-international Van der Vaart dinsdagavond bij Ziggo Sport. "Het maakt mij echt niet uit dat hij een vervelende gozer is. Ik denk dat hij dat ook wel een beetje wil zijn. Maar dan moet je wel presteren. Als je dat niet doet, er komt een blessure en je team blijft winnen dan krijg je dit. Dan wordt hij nog vervelender en heb je een probleem."

Lees ook: Kritiek op Ihattaren: "Ik vind het echt een ongelooflijke flapdrol"

Van der Vaart twijfelt of Lang door Van Gaal wordt meegenomen naar het WK. "Bij het Nederlands elftal is het wel anders. Hij speelt bij Club Brugge, waar hij gewoon de allerbeste is. Dan snap ik dat je ontevreden bent als je niet speelt. Bij het Nederlands elftal is hij gebekt, maar wel rustiger dan bij Club Brugge. Bij Oranje zitten veel grote spelers die hem rustig houden."

Lang droomde afgelopen zomer nog van een transfer

De 23-jarige Lang leek afgelopen zomer nog op weg naar de uitgang bij Brugge. Onder meer AC Milan en Leeds United hadden de aanvaller op hun verlanglijstje staan, maar een transfer kwam er niet. Door een blessure kent Lang vooralsnog een teleurstellend seizoen in het shirt van de regerend landskampioen van België. Dinsdagavond stond hij wel in de basis op bezoek bij Bayer Leverkusen: 0-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Onder van Gaal gaat ie niet zo'n gedrag ten toon spreiden. Als ie meegaat. Van Gaal leert hem dat wel af.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen