Feyenoord prikt datum voor afscheid van vertrokken sterspelers

1 november 2022, 19:31

Feyenoord neemt voor de winterstop nog afscheid van Marcos Senesi en Luis Sinisterra. Zij vertrokken afgelopen zomer allebei naar de Premier League en keren binnenkort even terug in De Kuip. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Excelsior op zondag 13 november worden zij uitgezwaaid door hun ex-werkgever.

Feyenoord nam afgelopen zomer afscheid van een groot aantal spelers. Jens Toorntstra werd eerder dit seizoen door het legioen al bedankt voor bewezen diensten. Nu is het dus de beurt aan Senesi en Sinisterra, die Feyenoord de nodige miljoenen opleverden. Senesi liet Rotterdam-Zuid voor vijftien miljoen euro achter zich en speelt nu bij AFC Bournemouth. Sinisterra werd voor 25 miljoen euro verkocht aan Leeds United.

Op de clubwebsite laat Feyenoord weten dat er ook wordt gekeken naar een afscheid voor andere ex-spelers van de club. Zo werd er momenteel gezocht naar een geschikte datum op Tyrell Malacia uit te zwaaien. De geboren Rotterdammer is inmiddels te vinden bij Manchester United en kan ook een uitnodiging voor een afscheid verwachten. Feyenoord wil graag stil staan bij het vertrek van spelers die belangrijk zijn geweest voor de club.

Feyenoord speelt nog vier wedstrijden

Feyenoord zal Senesi en Sinisterra graag met een goed gevoel in het zonnetje willen zetten. De ploeg van trainer Arne Slot speelt voor het WK in Qatar nog vier wedstrijden. Aanstaande zondag wacht het cruciale thuisduel met Lazio in de Europa League. Daarna treft Feyenoord in de competitie FC Volendam (uit), SC Cambuur (thuis) en Excelsior (thuis). Tijdens de Rotterdamse derby komen Senesi en Sinisterra dus op bezoek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen