Kritiek op Ihattaren: "Ik vind het echt een ongelooflijke flapdrol"

1 november 2022, 20:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Rafael van der Vaart heeft zich uitgelaten over de situatie rond Mohamed Ihattaren. Maandag werd namelijk bekend dat de samenwerking tussen Ajax en de middenvelder in de winterstop ten einde komt. Van der Vaart vindt het erg zonde dat de talentvolle linkspoot niks van zijn loopbaan maakt.

"Ik vind het echt een ongelooflijke flapdrol, dat meen ik serieus", vertelde Van der Vaart over de ex-speler van PSV in de studio van Ziggo Sport. "Ik heb een zoon van zestien en die vindt hem bijvoorbeeld helemaal fantastisch. Alleen nu vraagt hij zich ook af wat er allemaal aan de hand is. Op dit moment zijn ze de voorbeelden en dat beseft Ihattaren zich niet. Hij heeft veel talent en dat gooit hij weg."

Lees ook: Ajax stuurt Mohamed Ihattaren in de winter terug naar Juventus

Ihattaren leek door zijn uitleenbeurt aan Ajax op de goede weg, maar dat bleek helaas van korte duur. Daarom hebben de Amsterdammers besloten om hem binnenkort terug te sturen naar Juventus. "Ik denk dat hij moeilijk te bereiken is. Iedereen wil hem graag helpen, maar hij wil niet geholpen worden. Dan maakt het niet uit wie hij belt. Het gaat erom of hij het wel wil. Op de een of andere manier is hij het onderweg toch weer verloren."

Van der Vaart houdt hoop voor de toekomst

De geboren Utrechter ligt momenteel nog tot medio 2025 vast bij Juventus. Van der Vaart hoopt dat Ihattaren het licht nog gaat zien. "Ik geloof dat het nooit klaar is. Zolang hij morgen wakker kan worden en zeggen: 'ze hadden allemaal gelijk en ik ga er nu 100% voor'. Dan kan hij nog steeds genieten van het leven en zijn eigen ding doen. Dat heeft hij ook nodig. Maar focus je gewoon op het voetbal, dat is het mooiste wat er is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen