Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Vormer baalt in Brugge: "Verschrikkelijk hoe dat nu met mij gaat"

Vormer baalt in Brugge: "Verschrikkelijk hoe dat nu met mij gaat"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

1 november 2022 – Vijf keer werd Ruud Vormer (34) met Club Brugge kampioen van België. De Noord-Hollander was geruime tijd zelfs aanvoerder van de Belgische topclub en won in 2017 de Gouden Schoen, de prijs voor de beste speler van de Belgische competitie. Dit seizoen is Vormer echter tot zijn eigen frustratie veroordeeld tot een absolute bijrol.

Tegenover Play Sports, waar hij tegenwoordig als analist bijklust, vond Vormer zijn situatie niet vergelijkbaar met die van Cristiano Ronaldo bij Manchester United. "Hij zit nog vaak op de bank, ik helemaal niet meer", stipte de Nederlander aan. Vormer stond dit seizoen alleen tijdens de eerste wedstrijd tegen KRC Genk (3-2 winst) in de basis bij Club, en mocht daarna alleen in de derde speelronde tegen Zulte Waregem (1-1) nog vijf minuten invallen. "Het is verschrikkelijk hoe dat nu met mij gaat", is hij duidelijk over de situatie.

"Ook de manier waaróp", vervolgt Vormer. "Het is natuurlijk al vaker gebeurd in de voetbalwereld dat grote spelers uit het niets niet meer bestaan", beseft hij. "Hoe je daarmee moet omgaan is veel praten, de knop omzetten en gewoon doorgaan. Er zijn veel meer dingen dan voetbal", relativeert Vormer.

"Lastig voor de trainer"
Dat lijkt niet te gelden voor Cristiano Ronaldo. Vormer bekijkt de situatie van de Portugees óók vanuit het perspectief van Erik ten Hag: "Dat is een heel lastig iets voor de trainer natuurlijk." Toch heeft Vormer een advies voor Ronaldo: "Als hij erin komt of in de basis staat moet hij het gewoon laten zien", vindt Vormer. Niet dat de huidige situatie iets afdoet aan de grootsheid van de 37-jarige superster: "Die man heeft al genoeg bewezen, denk ik", sluit Vormer af. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd