'Ihattaren werd nauwelijks meer op De Toekomst gezien'

31 oktober 2022, 23:47   Bijgewerkt: 31 oktober 2022, 23:56

Mohamed Ihattaren heeft maandagochtend te horen gekregen dat Ajax de koopoptie in zijn huurcontract niet licht. Dat moet voor de twintigjarige middenvelder niet als een verrassing zijn gekomen. Hij werd volgens het Algemeen Dagblad de laatste tijd nauwelijks meer op De Toekomst gezien.

De krant schrijft dat een aantal begeleiders nog de hoop koesterde dat het kwartje zou vallen bij Ihattaren. De spelmaker greep zijn laatste kans echter niet. Ihattaren had weliswaar toestemming om op bepaalde dagen zijn programma buiten de club af te werken, maar werd volgens meerdere spelers en medewerkers de voorbije weken weinig meer gezien op De Toekomst.

Deze maandag meldde hij zich wel op het trainingscomplex. Voor een slechtnieuwsgesprek, want Ihattaren kreeg van Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar te horen dat hij in januari weer speler van Juventus is. Ajax had de optie om Ihattaren voor enkele miljoenen over te nemen van de Italiaanse topclub, maar heeft besloten dat niet te doen.

Het nieuws dat Ajax niet verdergaat met Ihattaren, is onderwerp van gesprek in de Nederlandse voetbalwereld. Wesley Sneijder gaf aan tafel bij Veronica Offside aan dat hij de linkspoot wil helpen, Sjoerd Mossou zette bij Voetbalpraat zijn vraagtekens bij de [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/409548/,_blank,'wilde gok' die Ajax heeft genomen] en Ronald Koeman liet voor de camera van ESPN weten [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/409548/,_blank,het jammer te vinden] dat de carrière van Ihattaren in het slop zit.

Lees ookZo reageert Twitter op het vertrek van Ihattaren bij Ajax

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen