De beelden: Steijn ruziet met technische staf Fortuna Sittard

31 oktober 2022, 20:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Maurice Steijn kreeg het afgelopen weekend aan de stok met de technische staf van Fortuna Sittard. De trainer van Sparta Rotterdam was er niet van gediend dat een van de assistenten van Julio Velázquez om een rode kaart voor Adil Auassar vroeg. ESPN heeft de beelden van de woordenwisseling gedeeld.

Te zien is dat Steijn geïrriteerd van de bank opspringt op het moment dat hij erachter komt dat een van de leden van de technische staf van Fortuna de scheidsrechter vraagt om Auassar van het veld te sturen na een overtreding op Burak Yilmaz. "No, no red card. Fuck off", aldus de trainer, die zijn woorden nog een aantal keer herhaalt. "Ga lekker zitten, man", klinkt het vanaf de Fortuna-bank.

Na afloop van de wedstrijd liet Steijn weten geen spijt te hebben van zijn reactie. "Ik sta altijd achter mijn spelers. Hij probeert Auassar een rode kaart aan te naaien en daar ben ik niet van gediend. Hij pakte zelfs zijn iPad erbij. Ze moeten niet aan mijn spelers komen en kaarten proberen aan te naaien. Daar schaam ik me ook niet voor", zei hij.

Auassar kreeg geen kaart voor de (vermeende) overtreding en bleef negentig minuten een plaag voor Yilmaz, die een kwartier voor tijd zelf geel kreeg. Sparta won het duel met 3-1, nadat Fortuna door een doelpunt van Tijjani Noslin nog op voorspong was gekomen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen