Ajax heeft één twijfelgeval richting de wedstrijd tegen Rangers

31 oktober 2022, 20:03

Het is nog onzeker of Brian Brobbey dinsdagavond bij Ajax kan starten tegen Rangers. De twintigjarige spits kampt met fysieke klachten. Verder beschikt trainer Alfred Schreuder over een fitte spelersgroep.

"We moeten kijken hoe we er morgen voor staan. Brian had wat klachten, dat gaan we vandaag op de training bekijken. Als het goed gaat, zou hij kunnen starten. Krijgt hij een reactie, dan start hij niet. Verder is iedereen die mee is fit", aldus de trainer op de afsluitende persconferentie richting de wedstrijd in de Champions League.

Kenneth Taylor zou dinsdag zijn rentree als basisspeler kunnen maken. De middenvelder, die deel uitmaakt van de voorselectie van het Nederlands elftal voor het WK in Qatar, keerde vorige week tegen Liverpool als invaller terug van zijn knieblessure. "We gaan het zien. Het zou mooi zijn als hij minuten kan maken", vertelt de trainer.

Ajax hoefde afgelopen weekend niet in actie te komen en heeft zich zodoende optimaal voor kunnen bereiden op een belangrijk week, waarin tegen Rangers en PSV wordt gespeeld. "We hebben goed kunnen trainen. We hadden een extra trainingsdag, dus dat is altijd prettig. We zijn er tevreden mee met hoe we ervoor staan."

Lees ookSchreuder reageert voor het eerst op nieuws rond Ihattaren

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen