Schreuder reageert voor het eerst op nieuws rond Ihattaren

31 oktober 2022, 18:23

Alfred Schreuder heeft op de persconferentie richting de Champions League-wedstrijd tegen Rangers gereageerd op het besluit van Ajax om niet verder te gaan met Ihattaren. Dat nieuws werd een half uur voor het persmoment naar buiten gebracht door de Amsterdamse club.

De aanwezige pers wilde wel weten hoe Schreuder aankijkt tegen het besluit van Ajax om de koopoptie in het huurcontract van Ihattaren niet te lichten. "Dat is besloten door Ajax", begon de trainer. "Wat ik daarvan vind, hou ik voor mezelf. Het is jammer hoe het is gelopen en het is niet geworden wat we ervan gehoopt hadden. Of ik me ermee heb bemoeid? Nee."

Lees ookZo reageert Twitter op het vertrek van Ihattaren bij Ajax

Van Mike Verweij kreeg Schreuder de vraag of hij het als een persoonlijke nederlaag ziet dat hij Ihattaren niet aan het voetballen heeft gekregen. "Nee, daar hebben we alles aan gedaan. Ik denk dat daarmee alles gezegd is", aldus de trainer van Ajax, die duidelijk maakte dat hij niet wenste uitgebreid in te gaan op het Ihattaren-nieuws.

Onder Schreuder heeft Ihattaren slechts enkele oefenwedstrijden gespeeld. De trainer was in zijn eerste weken in Ajax-dienst onder indruk van de linkspoot, die vroeg in de voorbereiding wegviel vanwege privéproblemen en vervolgens niet meer in de groep terugkeerde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik ben benieuwd wat je 6 november gaat klaarspelen tegen psv. Als je die wedstrijd niet wint of minimaal gelijk speelt mag je van mij vertrekken. Je doet er onderhand al veel te lang over om de poppetjes op de juiste plek te zetten.............

Freakes
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit stuk gaat toch over die mislukte Ihattaren of lees ik het verkeerd?

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nee je leest het goed. Ik moest effe wat frustratie wegwerken.

Freakes
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Haha dat snap ik wel. Hoop voor je dat het heeft opgelucht

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen