Flinke streep door de Franse rekening: ook Paul Pogba mist WK

31 oktober 2022, 17:17

Paul Pogba mist definitief het WK in Qatar. Dat heeft de zaakwaarnemer van de 29-jarige middenvelder van Juventus bevestigd aan Franse media.

De kans dat Pogba het WK zou halen, was al klein. De middenvelder was herstellende van een knieblessure toen hij deze maandag een kwetsuur aan zijn dijbeenblessure opliep. Daarvan zal hij niet op tijd zijn herstel om de mondiale eindronde te halen.

Na overleg met Juventus heeft Pogba besloten om een streep door de rest van het kalenderjaar te zetten. Frankrijk zal zodoende zonder de superster aantreden in Qatar. Hij is na N'Golo Kanté de tweede Franse middenvelder die door een blessure het WK moet missen.

Ondanks de afwezigheid van Pogba en Kanté, zal Frankrijk met een sterke selectie aantreden in Qatar. Welke 26 spelers meegaan naar het WK, zal bondscoach Didier Deschamps op 9 november bekendmaken. Frankrijk begint de missie om de wereldtitel te prolongeren op 22 november tegen Australië. In de groepsfase treffen de Fransen ook Denemarken (26 november) en Tunesië (30 november).

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen