United ontvouwt winterplannen: Spaanse oefenpartner gestrikt

31 oktober 2022, 16:31

Manchester United zoekt tijdens de winterstop de zon op. De selectie van trainer Erik ten Hag belegt in december een trainingskamp in Spanje. Daar gaat United oefenen tegen Cádiz.

Vanwege het WK in Qatar ligt de Premier League tussen 13 november en 27 december stil. Ter voorbereiding op de herstart van de competitie gaan Ten Hag, zijn staf en de overgebleven spelers voor een week naar Cádiz, waar op 7 december tegen de plaatselijke club geoefend wordt. Waarschijnlijk zal United gedruende de winterbreak nog meer oefenwedstrijden spelen.

"Het is een vreemd seizoen. Er wordt een WK gespeeld, maar er blijven ook spelers achter. We zullen deze spelers gedurende de zes weken een programma laten volgen waarmee ze fit blijven. Eerst zullen we hier een dag of acht, negen trainen. Daarna is er een korte break en vervolgens gaan we op trainingskamp naar Spanje, waar we goed kunnen trainen en tegen een goede tegenstander kunnen oefenen. Ten slotte keren we terug en zullen we klaar zijn voor het tweede deel van het seizoen", aldus Ten Hag.

Programma

Het eerste deel van het seizoen zit er bijna op voor Manchester United. De ploeg van Ten Hag speelt tot de winterbreak nog vier wedstrijden: tegen Real Sociedad (Europa League), Aston Villa (Premier League), weer Aston Villa (League Cup) en Fulham (Premier League). De competitie wordt op 27 december hervat tegen Nottingham Forest.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen