Weghorst solliciteert bij Van Gaal, oud-Feyenoorder helpt Arsenal

30 oktober 2022, 17:29   Bijgewerkt: 30 oktober 2022, 17:56

Wout Weghorst heeft zondagmiddag een goede indruk achtergelaten richting het WK in Qatar. De 30-jarige spits was twee keer trefzeker voor Besiktas in de 5-2 overwinning op Ümraniyespor en hielp de Turkse topclub daarmee aan de derde plaats in de competitie.

In de 33e minuut was Weghorst goed voor de tweede treffer van Besiktas door na een goede loopactie de bal in de verre hoek te schieten. Een klein kwartier voor tijd zorgde de Nederlander voor het slotakkoord, waardoor hij inmiddels goed is voor zes doelpunten en vier assists in twaalf wedstrijden bij Besiktas. Weghorst maakt onderdeel uit van de 39-jarige voorselectie van Oranje voor het WK en hoopt met zijn goede prestaties in Turkije bondscoach Louis van Gaal te overtuigen van een definitieve plek. 

Arsenal overtuigt

Drie dagen na de verrassende nederlaag tegen PSV tegen (2-0) heeft Arsenal zich weten te herstellen. De thuiswedstrijd tegen Nottingham Forrest werd met 5-0 gewonnen door de ploeg van Mikel Arteta, waardoor het de eerste plaats in de Premier League behoud. Oud-Feyenoorder Reiss Nelson (22), die vorig seizoen nog goed was voor 21 wedstrijden in de Eredivisie onder Arne Slot, was goed voor de tweede en derde treffer en maakte daardoor een uitstekende indruk. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen