Dost het kind van de rekening bij FC Utrecht: "Pittige vraag"

30 oktober 2022, 11:48   Bijgewerkt: 30 oktober 2022, 11:55

Henk Fraser heeft met Tasos Douvikas een nieuwe topscorer in de selectie en dus kan Bas Dost weleens het kind van de rekening worden bij FC Utrecht. De aanvaller ontbrak zaterdag tegen sc Heerenveen vanwege fitheidsklachten, maar heeft er plots een heel serieuze concurrent bij.

"We kennen allemaal Bas Dost, zijn potentie, zijn waarde en wat hij allemaal al heeft bewezen", reageerde Fraser bij De Telegraaf op de vraag of Dost het kind van de rekening kan worden door de goede prestaties van zijn Griekse concurrent. "Dat vind ik een pittige vraag. Ik durf niet zomaar te zeggen dat hij het kind van de rekening kan worden, want daarvoor vind ik hem veel te goed."

Ook kwam de situatie van Fabian de Keijzer ter sprake: hij is de potentiële eerste keuze onder de lat, maar Vasilis Barkas – die werd gehaald als tijdelijke vervanger – presteert uitstekend onder de lat. "Hij is een bijzondere verschijning. Het is bijvoorbeeld niet echt een trainingsbeest", glimlachte Fraser over de Griekse sluitpost. "Hij heeft zoveel kwaliteiten, dat het bijna nonchalant oogt. Hij heeft ons al meerdere keren punten bezorgd dit seizoen."

En dus ligt een keeperswissel niet voor de hand – integendeel zelfs. "Voor Fabian is het heel lastig. De Keijzer is een zeer talentvolle doelman met superkwaliteiten, maar dit is buitencategorie. Hoe vervelend het ook is. Ik vond mezelf als speler niet slecht, maar ik ging ook niet bijdehand doen tegen Koeman. Je moet wel realistisch zijn", zei Fraser over de keepers in de Domstad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen