Fraser heeft maling aan gestolen zege: "Kijken naar resultaat"

29 oktober 2022, 19:30   Bijgewerkt: 29 oktober 2022, 19:35

Henk Fraser is erg blij dat zijn FC Utrecht zaterdagavond voor de tweede keer op rij wist te winnen. De subtopper boekte een onverdiende zege op bezoek bij sc Heerenveen, maar daar had Fraser maling aan. De trainer weet wel dat het spel van zijn ploeg een stuk beter moet.

"Het zijn wederom drie punten, maar het is nog meer dat we wederom als team hebben gespeeld", vertelde Fraser na de wedstrijd bij ESPN. "We hebben de wedstrijd doen kantelen, al hadden we daar wel wat speciaals voor nodig. Dat was misschien tegen de verhouding in, maar ik vond dat er een team stond. Dat is mijn belangrijkste taak, ik moet er een team van maken. De punten geven ons rust."

Lees ook: Utrecht steelt zege in Heerenveen dankzij twee heerlijke pegels

In het Abe Lenstra Stadion was Heerenveen de betere ploeg. Utrecht schoot twee keer op doel en ging er met de drie punten vandoor. "We begonnen nog goed, al wat dat een paar minuutjes. Daarna waren we het helemaal kwijt en kregen we geen grip op de tegenstander. Het kan aanzienlijk beter, dus ik snap dat die opmerkingen komen. Maar in eerste instantie kijk je naar resultaten."

Utrecht sluipt richting de top vijf

Door de 1-2 overwinning staat Utrecht na twaalf wedstrijden op achttien punten. De droom om de top drie serieus aan te vallen kan ook dit seizoen in de ijskast, maar een ticket voor Europees voetbal blijft een doelstelling. De manschappen van Fraser spelen voor het WK nog twee wedstrijden. Volgende week wacht een thuiswedstrijd tegen FC Groningen gevolgd door een bezoekje aan FC Volendam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen