Rangers ontvangt Ajax met goed gevoel na ruime zege op Ibrox

29 oktober 2022, 18:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Rangers FC heeft voorafgaand aan de wedstrijd in de Champions League tegen Ajax drie punten gepakt. De ploeg van manager Giovanni van Bronckhorst zegevierde in het eigen Ibrox Stadium met 4-1 tegen Aberdeen. Dat zal voor wat vertrouwen zorgen richting het treffen met de Amsterdammers.

Aberdeen nam in Glasgow brutaal de leiding via Connor Barron, maar daar konden de bezoekers niet lang van genieten. Antonio Colak was goed voor de gelijkmaker en beide ploegen leken met een 1-1 tussenstand aan de thee te gaan. Daar had John Lundstram echter geen zin in hij zorgde op de valreep voor een voorsprong van Rangers. In de tweede helft liep de gastheer dankzij James Tavernier en Alfredo Morelos uit naar een 4-1 zege.

Dat goede gevoel zal Van Bronckhorst mee willen nemen naar aanstaande dinsdag als Ajax op bezoek komt in Glasgow. In eigen huis gaat Rangers op zoek naar de eerste punten van het seizoen in de Champions League. De Schotten staan namelijk nog op de hatelijke nul en moeten dik winnen om Ajax nog van de derde plek af te stoten. De Amsterdammers hebben drie punten, die eerder in de groepsfase in eigen huis werden gepakt tegen Rangers (4-0).

Cádiz - Atlético Madrid 3-2

Het is geen geheim dat Atlético Madrid in La Liga zo lang mogelijk gelijke tred wil houden met Real Madrid en FC Barcelona. De topclub uit de hoofdstad heeft in die strijd twee dure punten laten liggen bij Cádiz. De bezoekers keken zelfs lang tegen een 2-0 achterstand aan en leken zich in de slotfase alsnog naar een gelijkspel te knokken. In de negende minuut van de extra tijd kreeg Atleti het deksel op de neus. Rubén Sobrino zorgde voor groot feest bij Cádiz.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klinkt raar, maar als het zou kunnen moet Ajax dit seizoen helemaal uit de Europese competities verdwijnen. Als verwende voetballiefhebber is de EL voor Ajax een degradatie en de vraag is of Ajax ook in de EL ver komt met deze coach, met Blind, met Tadic, met Klaassen. Dus dit seizoen maar concentreren op de ED/Beker.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De europa league is geen degradatie maar gewoon het niveau van ajax . Dan kun je erop neer kijken (wat veel ajacieden vaak en graag doen) maar dat is de realiteit . Verder zitten erin de europa league hele leuke goeie clubs . Dus altijd nog beter zulke mooie wedstrijden spelen dan helemaal niks lijkt me. Maar goed jou reactie maakt wel duidelijk dat je niet in de arena komt . Ik bedoel ik zou nooit zeggen wat jij hier zegt

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Maar dan is de EL ook het niveau van Barca en Juve en andere grote clubs dan. Ik kom bijna elke wedstrijd in de Arena, maar ik zie de dingen zakelijk en daarom zie ik Ajax liever in de CL dan in de EL en ik schroom niet om dingen die ik van Ajax zie niet te zeggen. Ajax is voor mij in Europa voor dit seizoen passé, eigen schuld dikke bult, helaas. Ajax verwacht ik ook in de EL flink pak slaag te krijgen met deze situatie van Ajax: slechte trainer, Blind die veel punten gekost heeft en gaat kosten, Tadic's magic is uitgewerkt. Pasveer is nerveus en totaal uit vorm.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als je uit de cl gegooid bent zoals barca ajax en juventus hoor je daar ook . En ajax en ajacieden moeten gewoon eens stoppen om zo uit de hoogte te doen . Ook al heb je een kut elftal je wil je club toch zien spelen ipv uitgeschakeld te zijn . Ik zie mijn club ook het liefst in de cl ,maar als je daar het niveau niet voor hebt ,dan maar lager Maar goed je zegt het al jij ziet het zakelijk en gaat BIJNA altijd . Zoals ajax en hun supporters zijn : uit de hoogte,zakelijk ,kil.

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat Ajax dit weekend niet speelt ,vindt ik zelf een grote nadeel, richting Rangers,Ten Hag ,wat wordt jij in de Arena gemist !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen