Conte woedend op Makkelie: "Als ik dit zie, word ik niet goed"

27 oktober 2022, 09:16   Bijgewerkt: 27 oktober 2022, 14:04

Danny Makkelie heeft woensdagavond voor ophef gezorgd tijdens het Champions League-duel tussen Tottenham Hotspur en Sporting Lissabon. In de 96e minuut leek Harry Kane namelijk zijn ploeg naar de overwinning te schieten, maar op advies van de VAR werd zijn doelpunt afgekeurd. Tottenham-trainer Antonio Conte had in de persconferentie na afloop van de wedstrijd geen goede woorden over voor de Nederlandse scheidsrechter.

"Deze beslissing veroorzaakt grote schade", begint Conte zijn tirade. "Ik zou graag willen weten of je zulke beslissingen kunt nemen bij een topclub in een belangrijke wedstrijd. Ik ben benieuwd of de VAR dan ook zo moedig is om deze beslissing te nemen." Dankzij het afgekeurde doelpunt eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel, waardoor Tottenham nog niet zeker is van plaatsing voor de knock-outfase van de Champions League.

Conte stelde vragen bij de constatering dat er buitenspel plaats had gevonden. "De bal ligt vóór Kane... Het spijt me, maar ik ben echt overstuur. Deze situatie kun je inschatten. Er is geen gerechtigheid in dit soort situaties. Als ik dit zie, word ik niet goed." De hevige protesten van de Italiaanse coach leverden hem in de blessuretijd nog een rode kaart op. 

Marseille-uit wordt beslissend

Ondanks het puntverlies gaat Tottenham momenteel aan kop in groep D van de Champions League, met acht punten na vijf wedstrijden. Omdat de concurrentie de Engelse topclub op de hielen volgt zal de uitwedstrijd tegen Olympique Marseille, dat met zes punten laatste staat in de groep, beslissend worden voor Conte. Dankzij de opgelopen rode kaart is Conte naar alle waarschijnlijkheid geschorst voor het duel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

familieharbers03
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

troost je maar jullie hebben hem maar een keer. wij zitten elke week met die gast ( makkelie) opgescheept!!

Freakes
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ze moeten trainers en spelers s vertellen dat ze een voorbeeldfunctie hebben. De VAR is er. Punt. Altijd maar dat gemekker op scheidsrechters. Dat zie je alleen in deze sport die steeds meer lijkt te zijn voor overgevoelige kleine kindjes.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen