Shaw lyrisch over Antony en Malacia: "Extreem goede speler"

26 oktober 2022, 16:54

Luke Shaw is onder de indruk van Tyrell Malacia en Antony, die ogenschijnlijk weinig tijd nodig hebben gehad om zich aan te passen bij Manchester United. De spelers, die werden opgepikt in de Eredivisie, zijn binnen korte tijd uitgegroeid tot belangrijke krachten bij de Engelse topclub.

Shaw moest in de eerste weken genoegen nemen met een reserverol, vooral omdat ex-Feyenoorder Malacia bijzonder veel indruk maakte. "Tyrell heeft duidelijk heel goed gespeeld en ik denk dat dat het voor de trainer fijn is om concurrentie op verschillende posities te hebben. We presteren allebei op een goed niveau", zegt Shaw op de clubwebsite van Manchester United.

Lees ook: Ten Hag gaat in op terugkeer Ronaldo: "Geen moeilijke beslissing"

"Ik mag Ty echt", vervolgde de Engelsman. "Ik zit naast hem in de kleedkamer en hij is echt een aardige jongen en een extreem goede speler. Hij is nog erg jong en we kunnen het goed met elkaar vinden, en voor ons beiden is het fijn om goed om te gaan met iemand op jouw positie."

Ook Antony, die voor 100 miljoen euro werd opgepikt bij Ajax, maakt indruk op de linksachter. "We hebben goede gevechten op de training en het is heel goed om met zo'n hoge kwaliteit tegen iemand als hij te kunnen trainen. Hij wordt beter en beter. Hij ziet er erg zelfverzekerd uit, hij rent langs spelers, komt naar binnen, creëert kansen en maakt doelpunten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen