Van Bommel gaat in op 'carjacking': "Dan moet je snel handelen"

26 oktober 2022, 16:29

Mark van Bommel heeft niet lang nodig gehad om de poging tot overval, waarvan hij slachtoffer werd, te verwerken. De Nederlandse oefenmeester stond woensdag alweer op het veld bij het Belgische Antwerp FC. Van Bommel ging kort in op het heftige moment.

Van Bommel werd in zijn auto bedreigd. "Dan moet je snel handelen. Dat heb ik ook gedaan", vertelde de oefenmeester woensdag na de training aan Het Laatste Nieuws. "Door snel weer achteruit te rijden, kon ik ontkomen. Het was even schrikken, maar het is gelukkig goed afgelopen. Of ik ondertussen al wat ben bekomen van de shock? Natuurlijk."

De belager trok afgelopen maandagavond een pistool en bedreigde de voormalig topmiddenvelder, die in zijn Porsche Panamera de garage onder zijn woning in wilde rijden. Hij eiste dat Van Bommel uit zijn auto zou stappen, maar daar gaf de coach geen gehoor aan.

Van Bommel begon geweldig aan zijn avontuur in België, maar is de laatste weken de draad kwijt. Van de laatste drie competitiewedstrijden verloor Antwerp er drie. Daardoor staat de subtopper nu op de tweede plaats in België, met vier punten achterstand op koploper KRC Genk.

Lees ook: Van Bommel slachtoffer van carjacking

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen