Van Bommel overvallen door gewapende man, poging wel mislukt

25 oktober 2022, 21:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Heftig nieuws voor Mark van Bommel: de oefenmeester is maandagnacht het slachtoffer geworden van een poging tot carjacking. Een gewapende man wachtte op hem in de garage van zijn appartement. De coach werd opgewacht, maar reed in een reflex achteruit en veroorzaakte daarmee een aanrijding. Daardoor gingen de alarmen af en besloot de dader te vertrekken.

Dat schrijft het Gazet van Antwerpen dinsdagavond. 'Bij het inrijden van de ondergrondse parkeergarage werd hij naar eigen zeggen opgewacht door een man met een pistool en een zaklamp. Die zou naar Van Bommel hebben staan gebaren, mogelijk om hem te laten uitstappen', schetst de krant de situatie in de parkeergarage nabij het Eilandje in Antwerpen.

Daarop reed Van Bommel vluchtig achteruit de heuvel weer op en reed daarbij met zijn Porsche tegen een andere auto op. De alarmen van de auto gingen af, waardoor de hele buurt gealarmeerd was en de vermoedelijke overvaller als een dief in de nacht verdween en ook niet meer werd aangetroffen. Vermoedelijk had hij het gemunt op de auto (Porsche Panamera) van de Nederlandse coach.

Lees ook: Moet Van Bommel ingrijpen? Nainggolan rookt vlak voor het duel

Bij de aanrijding raakte niemand gewond. De oefenmeester zelf wilde desgevraagd niet reageren op het voorval en laat zich bijstaan door de club in het onderzoek naar de vermoedelijke dader. De auto van de coach is ingenomen voor verder onderzoeken, bijvoorbeeld om te kijken of er geen tracker onder het voertuig zit. Dat gebeurt weleens, zodat daders weten wanneer ze hun daad moeten plegen. "Niemand raakte gewond, onze ploegen hebben nazicht gedaan in de omgeving maar een verdachte kon niet meer aangetroffen worden", laat woordvoerder van de Antwerpse politie weten aan de ochtendkrant. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

1pietgerrist
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De oefenmeester zelf wilde desgevraagd niet reageren op het voorval en laat zich bijstaan door de club in het onderzoek naar de vermoedelijke datum. Was toch maandagnacht? Weer een redactionele flater. Datum moet dader zijn.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen