Uitstekend nieuws voor Ajax: Liverpool-plaaggeest afwezig

25 oktober 2022, 18:22

Ajax neemt het woensdagavond zeer vermoedelijk op tegen een Liverpool zonder Thiago. De middenvelder is normaliter niet fit genoeg om in actie te komen tijdens de Champions League-clash. In het heenduel was Thiago nog dé bepalende speler op het veld tijdens de 2-1 nederlaag van de Amsterdammers.

Tijdens de laatste training was de Spanjaard afwezig bij de mannen van Jürgen Klopp. Darwin Núñez, Naby Keïta en Ibrahima Konaté – zij waren eveneens twijfelgevallen bij de Engelse grootmacht – trainden wel mee en lijken daardoor 'gewoon' van de partij woensdagavond in de Johan Cruijff Arena. Alex Oxlade-Chamberlain, Arthur Melo Joel Matip, Luis Diaz en Diogo Jota zijn eveneens afwezig.

Thiago maakte in het heenduel op Anfield het verschil tegen Ajax. Door zijn aanwezigheid was Liverpool in staat om zich onder de druk van Ajax uit te spelen. De 31-jarige voetballer is sowieso van grote waarde dit seizoen; de enige nederlagen in de Premier League dit seizoen waren telkens op het moment dat Thiago ontbrak vanwege blessureleed.

Lees ook: Kudus stond met Ajax dit seizoen tegenover zijn grote idool Thiago

Mogelijk biedt zijn waarschijnlijke afwezigheid woensdagavond dus nieuwe kansen voor Ajax, dat moet winnen om in elk geval nog uitzicht te houden op het bereiken van de volgende ronde in de Champions League. Bij elk ander resultaat is de tweede plaats achter Napoli zeker in handen van Liverpool. Dat er kansen liggen bewees Nottingham Forest: zij versloegen Liverpool dit weekend met 1-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jammer voor mensen die van voetbal houden . Geweldige speler ,die jammer genoeg heel blessure gevoelig is . Sowieso vreemd dat er zoveel blessures zijn bij liverpool.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen