'Danjuma krijgt man van historische afstraffing Barça als nieuwe coach'

25 oktober 2022, 13:11

Arnaut Danjuma krijgt te maken met een nieuwe coach. Zijn club Villarreal moet plotseling op zoek naar een nieuwe werkgever nadat coach Unai Emery is ingegaan op de avances van Premier League-club Aston Villa. Quique Sétien is in beeld om het stokje over te nemen bij de Yellow Submarine.

Dat schrijven diverse Spaanse media, waaronder Revelo. Sétien genoot momenteel van een vakantie, maar heeft zijn reis onderbroken en is teruggekeerd in Spanje. De coach heeft de aanbieding in beraad en gaat op korte termijn laten weten of hij openstaat voor een nieuwe kans in La Liga.

Sétien zit al sinds 2020 zonder club. De 64-jarige Spanjaard werd in augustus van dat jaar ontslagen bij FC Barcelona, nadat zijn ploeg een historische 8-2 nederlaag slikte tegen Bayern München in de Champions League. Sétien, die in het verleden ook werkte bij onder meer Las Palmas en Real Betis, werd destijds opgevolgd door Ronald Koeman. 

Aston Villa heeft de afkoopsom van zes miljoen euro op tafel gelegd om Emery los te weken. Onder zijn leiding had Villarreal de smaak de laatste weken aardig te pakken. Danjuma en consorten staan momenteel zevende in La Liga. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen