Weghorst scoort razendsnel, maar gaat pijnlijk onderuit met Besiktas

24 oktober 2022, 20:56

Besiktas heeft maandagavond een dure nederlaag geleden in de titelstrijd. Wout Weghorst bezorgde zijn ploeg op bezoek bij Hatayspor weliswaar al heel snel een voorsprong, maar de thuisploeg trok de stand vlak na rust gelijk. Daar bleef het niet bij, want in de absolute slotfase viel ook nog de 2-1. 

Hatayspor was bij aanvang van de wedstrijd de nummer achttien van de Turkse competitie. Kat in het bakkie voor Besiktas, zou je denken. Maar de topclub verkeert nog altijd niet in goede vorm. Drie van de voorgaande vier wedstrijden eindigden in een gelijkspel. Vanavond wist Besiktas dus opnieuw niet te winnen. Het had er in eerste instantie nog veel van weg dat het een mooie avond zou worden voor de bezoekers. Weghorst had immers nog geen minuut nodig om de score te openen. Daarmee maakte hij het snelste doelpunt van dit seizoen in Turkije.

Een record waar de Oranje-international ongetwijfeld blij mee zal zijn, maar onderaan de streep heeft hij er helemaal niks aan. Besiktas kwam in de tweede helft matig uit de kleedkamer en moest al na vijf minuten de gelijkmaker toestaan. Zé Luis leek de thuisploeg daarmee een punt te gaan bezorgen tegen de nummer zes van het voorbije seizoen in Turkije, maar in de slotfase werd het er nog mooier op. Kaan Kanak maakte er in de laatste minuut van de reguliere speeltijd zelfs nog 2-1 van, waarmee hij Besiktas een serieuze tik uitdeelde in de titelstrijd. 

Besiktas wil dit seizoen dolgraag meestrijden om de landstitel, maar zal dan heel snel beter moeten gaan voetballen. De achterstand op Fenerbahçe bedraagt momenteel weliswaar 'slechts' vier punten, maar de koploper heeft nog wel een wedstrijd tegoed.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen