VI: Clubloze Sjors Ultee moet Henk de Jong opvolgen bij Cambuur

23 oktober 2022, 21:45

SC Cambuur is in de zoektocht naar een nieuwe trainer uitgekomen bij Sjors Ultee. De 35-jarige Utrechter zit zonder club na zijn ontslag bij Fortuna Sittard en zou de deze week vertrokken Henk de Jong dus kunnen opvolger. De beide partijen zijn inmiddels met elkaar in gesprek.

Dat wist Voetbal International zondagavond te melden. Afgelopen donderdag werd duidelijk dat De Jong zijn werkzaamheden als hoofdtrainer van Cambuur vanwege gezondheidsredenen [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/409016/henk-de-jong-stopt-vanwege-gezondheidsproblemen-als-trainer/,_blank,niet langer kon voortzetten]. Dit weekend werd de ploeg geleid door Pascal Bosschaart, maar de club hoopt snel met een permanente oplossing te komen. 

In dat kader zijn de gesprekken met Ultee nu dus gestart. De trainer werkte sinds 2019 bij Fortuna Sittard, maar werd dit seizoen al na drie wedstrijden op straat gezet. Eerder was hij werkzaam als assistent-trainer bij FC Utrecht, FC Twente (daar ook als jeugdtrainer) en Helmond Sport. 

Als de gesprekken goed verlopen, zou Ultee dus al snel gepresenteerd kunnen worden in Leeuwarden. De club heeft in ieder geval nog even de tijd tot de volgende wedstrijd, omdat het komend weekend niet in actie komt. Voor Cambuur staat het eerstvolgende duel pas weer gepland op vrijdag 4 november, thuis tegen NEC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen