Erik ten Hag licht speler uit 'die alleen nog maar beter zal worden'

22 oktober 2022, 22:01

Erik ten Hag kijkt met een tevreden gevoel terug op de wedstrijd tegen Chelsea. Casemiro wordt in de schijnwerpers gezet door de trainer van Manchester United.

De Braziliaanse middenvelder bezorgde Manchester United met een machtige kopbal een punt tegen Chelsea. "Hij wordt iedere wedstrijd beter. Hij was vandaag weer erg belangrijk, massive. Hij matcht de intensiteit van de Premier League en zal alleen nog maar beter worden, daar ben ik van overtuigd", aldus Ten Hag tegenover beIN Sports.

De trainer vindt dat de wedstrijd geen winnaar verdiende en spreekt dan ook van een eerlijk resultaat. "Ik zou teleurgesteld zijn geweest als we geen punt aan de wedstrijd hadden overgehouden, want dat hadden we niet verdiend", vertelt Ten Hag bij de BBC. "Ik moet mijn team een groot compliment maken. Dat we ons in de vierde wedstrijd in tien dagen zo terugknokken, zegt iets over de teamspirit en hoe we omgaan met tegenslagen."

Varane

Voor Raphaël Varane werd het een vervelende avond op Stamford Bridge. Hij liep een hamstringblessure op en verliet in tranen het veld. Gevreesd wordt dat de Franse verdediger het WK mist, maar over de ernst van de blessure valt nog weinig te zeggen. "Dat kan niet zo vroeg na de wedstrijd. We moeten minstens 24 uur wachten en dan zullen we weten wat er aan de hand is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen