Mbappé en Messi te sterk voor Ajaccio, Juve wint opnieuw

21 oktober 2022, 22:58

Paris Saint-Germain heeft een gemakkelijke zege geboekt in de wedstrijd tegen AC Ajaccio. Op Corsica won de sterrenformatie met 0-3. Door de overwinning staat PSG nu zes punten los van nummer twee Lorient, dat nog wel een wedstrijd te goed heeft. Kylian Mbappé scoorde twee keer en bereidde een treffer voor. Ook Lionel Messi was met een doelpunt en twee assists van groot belang voor de Parijzenaars.

In de eerste helft stelde Messi met een bekeken pass Kylian Mbappé in staat om de score te openen. Daarmee was de ruststand direct bereikt. In de tweede helft verdubbelde de Argentijn eigenhandig de voorsprong, nu op aangeven van Mbappé die hem met een pass achter het standbeen wist te bedienen. Het slotakkoord was weer voor de Fransman, die tien minuten voor het einde van de wedstrijd ook nog de 0-3 liet aantekenen. Messi was ook bij deze treffer de aangever.

Tweede zege op rij Juventus

Het herstel van Juventus zet zich door. Nadat de ploeg van de geplaagde trainer Massimiliano Allegri vorige week de stadsderby tegen Torino al wist te winnen, had het vrijdagavond geen kind aan nummer tien Empoli. Door de zege is de Oude Dame regerend kampioen Inter in ieder geval voor even voorbij, en staat het nu zevende in de Serie A.

Moise Kean zette Juventus al vroeg op 1-0. De spits kwam goed voor zijn man en schoot na acht minuten de openingstreffer binnen. In het tweede bedrijf verdubbelde de Amerikaan Weston McKennie met een rake kopbal de voorsprong. In de slotfase liep Juventus door twee treffers van de Fransman Adrien Rabiot uit naar een comfortabele 4-0 overwinning.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tegen Ajaccio nog wel. Wat een enorme prestatie.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen