WK-kansen Lang gekeerd na positieve mededeling Hoefkens

20 oktober 2022, 16:15   Bijgewerkt: 20 oktober 2022, 16:26

Noa Lang (23) werd door Club Brugge-trainer Carl Hoefkens buiten de selectie gelaten afgelopen weekend. De aanvaller zou niet goed kunnen omgaan met zijn nieuwe rol als reserve. Inmiddels is hij in genade aangenomen en kreeg hij tegen Sint-Truiden zelfs weer speeltijd, waarin hij een uitstekende indruk maakte. Bondscoach Louis van Gaal keek ongetwijfeld mee. 

Door een blessure raakte Lang dit seizoen uit de basis van Club Brugge, waarbij de Belgische ploeg momenteel uitstekend presteert. En dus raakte Lang op de bank, maar hij vond het moeilijk om met zijn rol als wissel om te gaan. Daardoor werd hij dit weekend uit de wedstrijdselectie gehouden door Hoefkens, maar Lang maakte een goede indruk op de training en keerde dus in de wedstrijd tegen Sint-Truiden daarin meteen terug.

Met een assist die hij gaf in het half uur dat hij meedeed, liet hij zich bovendien zien aan zijn coach. "Ik ben blij met de manier waarop mijn invallers het veld inkwamen. Ze brachten schwung en intensiteit - dat wil je als trainer zien", zei de coach onder meer over de invalbeurt van Lang tegenover Sporza. "Noa reageerde op de juiste manier", vond hij over Lang, die een eindpass gaf op Roman Yaremchuk, die al een tijdje niet had gescoord.

Het zorgde voor extra blijdschap bij de oefenmeester. "Ik zie dat Roman er alles aan doet om de ploeg te helpen. Het is een topprof, die zich ondanks zijn moeilijke situatie goed beweegt in de groep. Dan hoop je dat Roman een goaltje mag meepikken", aldus een tevreden Hoefkens. "Op dit moment ben ik zeer tevreden met iedereen in mijn kern. We zitten waar we moeten zitten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik snap deze hele topic niet. Ik denk serieus dat Van Gaal deze jongen geen moment overweegt mee te nemen. Hij denkt aan het groepsbelang en heeft in het verleden laten zien helemaal niet gediend te zijn van onruststokers.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen