'Xavi is overstag en gebruikt Frenkie de Jong op favoriete positie'

20 oktober 2022, 11:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Frenkie de Jong staat donderdagavond vermoedelijk opnieuw in de basis bij FC Barcelona. Mundo Deportivo verwacht dat Xavi de 25-jarige Nederlandse middenvelder tegen Villarreal de voorkeur geeft boven Sergio Busquets.

Na een lastige periode breken betere tijden aan voor De Jong. De Oranje-international verscheen afgelopen weekend tegen Real Madrid (3-1) aan de aftrap en mag het tegen Villarreal naar het zich laat aanzien weer als basisspeler laten zien. Samen met Gavi en Pedri zal hij het Catalaanse middenveld vormen.

Lees ookXavi vindt Frenkie de Jong wél een optie voor positie-Busquets

Marc-André ter Stegen, Sergio Roberto, Jules Koundé, Eric García, Marcos Alonso, Ousmane Dembélé, Robert Lewandowski en Ansu Fati zijn de andere spelers die in de basis worden verwacht. Voor Memphis Depay komt de wedstrijd tegen Villarreal nog wat te vroeg. Hij zit in de laatste fase van zijn herstel van een hamstringblessure.

Barcelona hoopt donderdagavond het gat met Real Madrid te verkleinen naar drie punten. De club uit de Spaanse hoofdstad maakte woensdag geen fout op bezoek bij Elche (0-3) en verstevigde daarmee de koppositie.

Vermoedelijke opstelling FC Barcelona:  Marc-André ter Stegen; Sergio Roberto, Jules Koundé, Eric García, Marcos Alonso; Pedri, Frenkie de Jong, Gavi; Ousmane Dembélé, Robert Lewandowski, Ansu Fati

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen