Rijzende ster Becker: "Ajax, dat zou toch ook mooi zijn"

20 oktober 2022, 10:51

Sheraldo Becker durft groot te dromen nu hij definitief is doorgebroken in de Bundesliga. De 27-jarige aanvaller ligt nog tot de zomer van 2025 vast bij Union Berlin, maar hoopt in de toekomst een mooie stap te maken. Een terugkeer naar de top van de Eredivisie behoort voor hem tot de mogelijkheden, al is dat niet het eerste waar hij aan denkt.

Slechts drie spelers waren dit seizoen in de Duitse competitie vaker betrokken bij een doelpunt dan Becker. De pijlsnelle aanvaller was in tien wedstrijden goed voor zes doelpunten en drie assists. Mede dankzij zijn bijdrages gaat Union Berlin aan kop in de Bundesliga. Het zorgt er ook voor dat de belangstelling voor Becker groeit.

"Natuurlijk ben ik een jongen met ambities, dat weet de club ook. Ik wil gewoon vlammen, dan zijn beide partijen blij. Er is wel een gelimiteerde transfersom. Niet de hoogste natuurlijk, want ik ben ook al 27, en dus niet meer de jongste. Maar ik moet het wel laten zien. Mijn droom is niet meer de Eredivisie, daar ben ik voorbij. Kan ook niet echt, alleen Ajax of PSV kan me betalen. Daar zou ik over nadenken, maar het is niet het eerste", vertelt Becker in een interview met Voetbal International.

Op de uitspraken komt hij enigszins terug. "Alhoewel, Ajax is andere koek, weet je. Dat zou toch ook mooi zijn", aldus de oud-jeugdspeler van Ajax, die geen kans kreeg van Frank de Boer en via PEC Zwolle (huur) de stap naar ADO Den Haag maakte. "Alle jongens die ze wegstuurden van ons komen terug daar. Het zou mooi zijn om via een omweg toch nog in de Arena spelen. Maar luister, ik ben daar niet mee bezig. De Duitse top of Engeland zou ook mooi zijn, het zou kunnen. Het is zeker mogelijk."

Feyenoord

Becker stond naar eigen zeggen vorig jaar in de belangstelling van Feyenoord. "Ze waren op zoek naar een rechtsbuiten, maar ik had al in mijn hoofd dat ik me hier wilde bewijzen. Ik had twee jaar te weinig gespeeld. Ik leef nu mijn droom. Maar ik ben me daar eigenlijk niet van bewust, want ik ben alleen maar bezig met volgende wedstrijd. Genieten komt later wel. Winnen, verzorgen, vliegen. We moeten door en dan zien we wel waar dit eindigt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen