RKC Waalwijk
1 – 1
Go Ahead Eagles

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Cocu na blamage: "Daar heb ik ze nog voor gewaarschuwd"

Cocu na blamage: "Daar heb ik ze nog voor gewaarschuwd"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

20 oktober 2022 – Het bekeravontuur zit er voor Vitesse alweer op. De nummer vijftien van de Eredivisie moest woensdag zijn meerdere erkennen in Kozakken Boys. Phillip Cocu spreekt van een blamage.

Vitesse kwam op bezoek bij Kozakken Boys tot twee keer toe op voorsprong, maar kon niet voorkomen dat het bekertreffen in een verlenging uitmondde. Daarin kwamen beide teams niet meer tot scoren, waarna een penaltyserie uitkomst moest bieden. Namens Vitesse miste Melle Meulensteen vanaf elf meter, terwijl Kozakken Boys alles raak schoot.

"We begonnen goed aan de wedstrijd en kwamen terecht op voorsprong. Het is belangrijk om in dit soort wedstrijden de tweede te maken, maar dat lukte niet. De eerste tegengoal mag er van die afstand niet in, maar soms krijg je een goal tegen die eens in de twee jaar wordt gemaakt. Na rust herstellen we ons goed en komen we weer op voorsprong. Die voorsprong hadden we nooit mogen weggeven, dat mag ons niet gebeuren", begint Cocu voor de camera van ESPN.

Het bleek een dure fout, want Vitesse slaagde er niet in een derde te maken. "In de verlenging hebben we nog een aantal kansen gecreëerd. Die moeten we maken, maar dat laten we na. Strafschoppen zijn een loterij. Zij namen die beter, dus zij gaan terecht door. Met alle respect voor onze tegenstander, maar verliezen van Kozakken Boys is voor ons een blamage", aldus Cocu.

De trainer neemt het zijn spelers kwalijk dat zij zich hebben laten verrassen in Werkendam. "Ik heb tegen ze gezegd dat het een blamage is. Van tevoren heb ik ze gewaarschuwd voor dit soort wedstrijden. Het is voor Kozakken Boys de wedstrijd van het jaar. Wij hebben niet veel te winnen. Het enige wat we kunnen doen is de volgende ronde halen. Ik heb gezegd: dat is het doel, laat je niet verrassen. Maar dat is wel gebeurd. Daar ben ik zeer ontstemd over." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd