'Huwelijk Ihattaren na een maand alweer stukgelopen'

19 oktober 2022, 13:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Opmerkelijk nieuws vanuit de hoek van Mohamed Ihattaren. De middenvelder annex aanvaller van Ajax is een kleine maand geleden getrouwd met influencer Yasmine Driouech. Inmiddels lijkt de relatie alweer stukgelopen, want op social media is elke onderlinge band uit het niets volledig verwijderd.

Alle foto's van het huwelijk die op Instagram stonden, zijn bijvoorbeeld verwijderd. Ook volgen de voorheen tortelduifjes elkaar niet meer op social media en hetzelfde geldt voor de directe familieleden, die elkaar eerder nog wel volgden. Hoewel Ihattaren zelf het nieuws nog niet bevestigd heeft, heeft het er dus alle schijn van dat zijn huwelijk op de klippen is gelopen.

Een trieste zaak, want dat hij een relatie kreeg met Driouech bracht veel ophef teweeg. Er werd zelfs gesuggereerd dat deze relatie zorgde voor onrust in de omgeving van Ihattaren. Een dag na het huwelijk met Driouech werd de auto van de voetballer bijvoorbeeld uitgebrand gevonden in een wijk in Utrecht. Hoewel ook dat niet werd bevestigd, kon dat niet worden losgezien van de ontwikkelingen met het huwelijk.

Lees ook: Ihattaren einde verhaal bij Ajax: "Hebben we nu al tien keer gezegd"

Dat is inmiddels zoals het lijkt dus alweer stukgelopen, waarmee er een volgend hoofdstuk aan de onrust rondom de voetballer kan worden toegevoegd. Omdat zijn auto zou zijn gebruikt door criminelen, ontbreekt Ihattaren al maandenlang bij het eerste team van Ajax. De kans is dan ook levensgroot dat de Amsterdammers de optie die op 1 januari verloopt in het huurcontract met Juventus niet lichten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lekker belangerijk het lijkt de story wel. Wanneer meneertje weer serieus tegen een bal gaat trappen is het nieuws eerder niet. Over een jaar of 5 een boek ofzo . Waar hij verteld dat hij zo' n groot talent was

MJ8519
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Leuk nieuws voor in de Privé. Man man man

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Blijft toch een waardeloos figuur dat Mootje.

BertKnipsadeler21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Das misschien wel heel gunstig voor die meid ! Waar ihataren komt loopt alles in de soep !

vleermuis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

toen mo verloor van ajax met psv is hij helemaal afgerekent tot en met nu lijkt t wel..hij heb overal pech en hij werd zo bejubelt.schmid heeft hem afgemaakt

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen