'Italiaanse scout op tribune bij Feyenoord voor tweetal'

17 oktober 2022, 13:09   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord moet rekening houden met een vertrek van twee belangrijke krachten. Het Italiaanse Bologna stuurde afgelopen week een scout naar Rotterdam om de verrichtingen van Orkun Kökcü en Marcus Pedersen te bekijken. Het duo staat op de verlanglijst van de club van Jerdy Schouten.

Dat meldt Frank Stout van RTV Rijnmond. Het is niet duidelijk of de interesse in het tweetal verregaand is, maar duidelijk is dat Bologna Pedersen en Kökcü op de radar heeft. Afgelopen zomer was er al veel interesse voor de rechtsback en middenvelder, maar besloot Feyenoord niet mee te werken aan een vertrek. Komende zomer zal dat anders zijn.

Vooral Kökcü toont dit seizoen bij vlagen aan dat hij de Eredivisie is ontgroeid. De 21-jarige middenvelder draagt sinds dit seizoen de aanvoerdersband bij de Rotterdammers en was in dertien wedstrijden goed voor vijf goals en twee assists. Afgelopen seizoen beleefde Kökcü onder coach Arne Slot zijn absolute doorbraak in het shirt van de Rotterdammers.

Voor Pedersen kan een transfer uitkomst bieden. De Noor komt dit seizoen vaak aan spelen toe in Rotterdam, maar lijjkt bij een volledig fitte selectie genoegen te moeten nemen met een reserverol. In de pikorde staat de snelle verdediger, die deze zomer werd begeerd door Southampton, onder Lutsharel Geertruida.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bologne is geen vooruitgang, Kokcu zeker 40 miljoen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen