Lang kan WK vergeten: niet in Brugge-selectie vanwege gedrag

16 oktober 2022, 19:35   Bijgewerkt: 16 oktober 2022, 19:40

Noa Lang (23) kan zich niet op de juiste manier schikken in zijn huidige rol bij Club Brugge. De aanvaller werd zondag door trainer Carl Hoefkens niet opgenomen in de wedstrijdselectie voor de kraker tegen Anderlecht. Dat had te maken met de houding die de buitenspeler tentoongespreid heeft de afgelopen dagen.

"Noa heeft het moeilijk met zijn nieuwe status", bevestigde de oefenmeester tegenover Eleven Sports over het passeren van Lang. De aanvaller heeft geen blessure, maar is dus gepasseerd, vermoedelijk vanwege zijn houding rond zijn reservestatus bij Club Brugge. "Ik heb er ook wel begrip en hij zal in de toekomst echt nog wel belangrijk voor ons zijn. Maar ik moest dit signaal naar hem toe sturen."

Zijn houding zal ook bij bondscoach Louis van Gaal alle alarmbellen doen rinkelen. De keuzeheer sprak eerder nog uit dat hij ook kijkt naar de personen in zijn selectie en hoe ze eventueel omgaan met teleurstellingen en het zitten op de bank. Voor dat examen lijkt Lang met dit nieuws definitief gezakt.

Lees ook: Lang in problemen richting WK; aanvaller buiten selectie Brugge

Overigens is er wat betreft de prestaties van Club Brugge weinig tot geen reden tot ontevredenheid bij Lang. In de Jupiler Pro League is er als nummer drie weliswaar een achterstand op RC Genk en Antwerp FC, maar zijn de titelaspiraties mede door de competitie-opzet in België nog volop aanwezig. In de Champions League is de Belgische club met tien punten uit vier duels in Groep B dé verrassing van het miljardenbal.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Omhooggevallen mannetje....

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zijn afscheidsinterview wordt pijnlijker en pijnlijker en pijnlijker..

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen