'Twee Feyenoord-spelers op wensenlijstje van Bologna'

16 oktober 2022, 17:25

Bologna heeft interesse getoond in twee Feyenoord-spelers. De Italiaanse club heeft Orkun Kökcü en Marcus Pedersen op het lijstje van interessante spelers. Voor beide voetballers zijn eerder ook al clubs in de race geweest.

Dat schrijft RTV Rijnmond althans. Een scout van Bologna heeft aan de regionale omroep bevestigd dat de Serie A-club de verrichtingen van zowel Kökcü als Pedersen op de voet volgt. Afgelopen donderdag was de desbetreffende scout ook aanwezig bij het duel in de Europa League tegen FC Midtjylland (2-2) om beide spelers in de gaten te houden.

1908.nl maakte eerder al melding van belangstelling van Borussia Dortmund en Olympique Lyon in Kökcü, terwijl Pedersen afgelopen zomer werd gelinkt aan onder anderen Southampton en AS Roma. Voor beide voetballers geldt dat het in de zomer niet tot een overgang kwam en Kökcü aangaf dat belangstelling van Fiorentina niet echt interessant voor hem is, waardoor het zeer de vraag is hoe kansrijk Bologna is bij een transferpoging.

Lees ook: 'Ajax wil vervanger Antony bij Feyenoord-opponent wegkapen'

Kökcü is dit seizoen de aanvoerder en onbetwistbare basiskracht bij de Rotterdammers, terwijl Pedersen ook een hoop minuten maakt. Maar afhankelijk van de rol die Lutsharel Geertruida krijgt van trainer Arne Slot kan de back wel of niet vanaf de aftrap minuten maken. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen