Van Bronckhorst herpakt zich met Rangers na slachtpartij in CL

16 oktober 2022, 15:00   Bijgewerkt: 16 oktober 2022, 15:08

Rangers FC heeft zondagmiddag drie punten overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Motherwell. De ploeg van manager Giovanni van Bronckhorst nam met een 1-2 overwinning enigszins revanche voor de pijnlijke nederlaag van eerder deze week. Ook in Frankrijk en Italië kwamen Nederlanders in actie.

Motherwell - Rangers FC 1-2

Na de 1-7 slachtpartij tegen Liverpool in de Champions League heeft Rangers zich zondag herpakt in de competitie. De ploeg van Van Bronckhorst stapte op bezoek bij middenmoter Motherwell met een 1-2 overwinning van het veld. Malik Tillman zorgde na een geweldige solo voor de 0-1. Daarna leek John Lundstram de wedstrijd te beslissen, maar de gastheer knokte zich in de slotfase terug. De club van de Nederlandse spits Kevin van Veen kwam via Stuart McKinstry nog op 1-2. Meer dat er echter niet in voor de ploeg uit Motherwell.

Internazionale - Salernitana 2-0

In de Italiaanse Serie A heeft Internazionale uitstekende zaken gedaan tegen Salernitana. De grootmacht uit Milaan kent nog geen goed seizoen, maar won zondagmiddag wel met 2-0 van het Salernitana van Tonny Vilhena. Bij de thuisploeg stonden Stefan de Vrij en Denzel Dumfries in de basis. Inter kwam in de eerste helft op 1-0 via Lautaro Martínez. Na de thee sloeg de gastheer nogmaals op schitterende wijze toe. Een geweldige pass van Hakan Calhanoglu werd op waarde geschat door Nicolò Barella, die er 2-0 van maakte in Milaan.

Toulouse - Angers 3-2

Dankzij de Nederlandse enclave heeft Toulouse in eigen huis drie punten gepakt tegen Angers. Namens de thuisploeg begonnen Stijn Spiering, Branco van den Boomen en Zakaria Aboukhlal in de basis. Thijs Dallinga mocht invallen. Toulouse kwam via Brecht Dejaegere op voorsprong, maar Nabil Bentaleb deed al snel wat terug. Van den Boom benutte vervolgens een strafschop en zag Spierings in de tweede helft ook nog zijn doelpuntje meepikken. Een late treffer van Amine Salama kwam in blessuretijd te laat voor de bezoekers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen