Kuipers met tranen voor camera na triest nieuws over vader

15 oktober 2022, 22:32

Bas Kuipers heeft een verschrikkelijke week achter de rug. De aanvoerder van Go Ahead Eagles moet binnenkort afscheid gaan nemen van zijn vader, die sinds woensdag in het ziekenhuis ligt na twee hersenbloedingen. Kuipers senior was een groot fan van de linksback.

"Het is een pittige week voor mij geweest", begon Kuipers met tranen in de ogen tegenover ESPN. "Mijn vader heeft woensdag twee hersenbloedingen gehad, waarvan de laatste fataal is geweest. Zijn lichaam is er nog wel, maar zijn hersenen doen het niet meer. De doktoren kunnen niets meer voor hem doen", vertelde de captain na afloop van het duel met SC Heerenveen.

Desondanks stond Kuipers 'gewoon' aan de aftrap. "Ik haal hier juist veel kracht uit. Mijn vader vond het geweldig om hier te zijn, hij hield van de Eagles. Juist daarom heb ik ook besloten om vandaag gewoon te spelen. Hij zou hebben gewild dat ik hier zou staan."

Het affiche in Deventer eindigde uiteindelijk in evenwicht. Thom Haye schoot zijn ploeg voor rust van afstand op een 0-1 voorsprong, maar dankzij Finn Stokkers kwam de thuisploeg in blessuretijd alsnog langszij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen