FC Barcelona-talent Nico plots persona non grata bij Valencia

15 oktober 2022, 11:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De door FC Barcelona aan Valencia verhuurde Nico Gonzalez (20) beleeft vooralsnog weinig plezier aan zijn tijdelijke vertrek. De middenvelder hoopte door de vele concurrentie in Catalonië elders speelminuten te kunnen maken, maar werd afgelopen weekend niet eens meer opgenomen in de wedstrijdselectie.

Tijdens de persconferentie weigerde trainer Gennaro Gattuso overigens al uit te spreken dat Gonazalez geen toekomst meer heeft bij Valencia. "Dit bericht is nieuw voor mij", reageerde hij op het gerucht dat in Spanje de ronde deed. FC Barcelona zou willen proberen om een nieuwe club te vinden voor Gonzalez in de komende winter en de huurdeal met Valencia daarmee te willen beëindigen.

"Elke speler wil in de basis staan. Maar als hij een kans krijgt op het veld, moet hij het daar laten zien. Nico is voor mij een geweldige professional en we hebben hem voor het hele seizoen gehuurd. Ik verwacht dan ook dat hij het jaar hier gewoon afmaakt", verduidelijkte Gattuso, die met Valencia momenteel op de zevende plaats in La Liga staat.

Lees ook: 'FC Barcelona gaat de transfermarkt op

Tot dusver stond Gonzalez slechts in twee wedstrijden in de basisopstelling van Valencia en was verder wel elke wedstrijd invaller in La Liga. Maar de laatste wedstrijd tegen Osasuna werd hij plots buiten de selectie gelaten. Of hij zaterdag tegen Elche wel weer tot de wedstrijdselectie behoort, liet Gattuso tijdens het persmoment in het midden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen