Aderlating voor Frankrijk: Kanté moet streep door WK zetten

14 oktober 2022, 18:37

Een aderlating voor Frankrijk. N'Golo Kante moet door een hamstringblessure een streep door het WK in Qatar zetten, zo verzekert de gerenommeerde Franse sportkrant L'Equipe.

Eerder op de dag deden de geruchten dat het WK in gevaar zou komen voor Kanté al de ronde. De geruchtenstroom kwam op gang nadat Chelsea-trainer Graham Potter zijn zorgen over de hamstringblessure van Kanté uitsprak. De Franse middenvelder staat al sinds augustus aan de kant.

Kanté zal niet hersteld zijn van zijn blessure als op zondag 20 november het WK begint, zo wordt nu in Frankrijk gemeld. De 53-voudig international is zodoende geen optie meer voor bondscoach Didier Deschamps, die mogelijk ook Paul Pogba niet kan selecteren. De middenvelder van Juventus is door een knieblessure dit seizoen nog niet in actie gekomen.

Frankrijk op WK

Voor Frankrijk begint de mondiale eindronde op dinsdag 22 november met een wedstrijd tegen Australië. Denemarken en Tunesië zijn de andere groepsgenoten. Frankrijk is de regerend wereldkampioen. Kanté deed in 2018 alle wedstrijden in Rusland mee.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen