Ten Hag maakt Malacia na twee dramatische optredens blij

13 oktober 2022, 19:55

Manchester United-manager Erik ten Hag gaat ondanks het overvolle programma niet rouleren in de Europa League-wedstrijd tegen Omonia Nicosia donderdagavond. Op Old Trafford komen namelijk vrijwel alle grote namen aan de aftrap, onder wie Marcus Rashford, Antony, Lisandro Martinez en Tyrell Malacia.

De Nederlander speelde vorige week een dramatische wedstrijd op Cyprus en werd net als tegen Manchester City daarom in de rust gewisseld. Maar de linksachter heeft zijn basisplaats voor het duel in de Europa League teruggekregen, nadat daar afgelopen weekend Luke Shaw de voorkeur kreeg in het treffen met Everton.

Ondanks de aanwezigheid van Raphael Varane op de bank is Victor Lindelöw wederom de partner achterin van Martinez, Diogo Dalot is inmiddels het vaste gezicht op de rechtsback. Fred is een van de weinig verrassende namen: hij krijgt de voorkeur boven Christian Eriksen, die als een van de weinigen vermoedelijk wel wordt gespaard.

Lees ook: Engelse media keihard voor Tyrell Malacia na nieuwe flater

Eriksen zit net als Varane, Jadon Sancho, Shaw en Scott McTominay onder anderen op de bank. Donny van de Beek zit nog altijd niet bij de wedstrijdselectie: hij is nog niet fit genoeg om minuten te maken.Dat Ten Hag niet al te veel risico neemt tegen Omonia - normaliter de zwakste ploeg van de groep - is na vorige week niet verrassend: toen won Manchester United met heel veel pijn en moeite (2-3).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen