Vermoedelijke opstelling PSV: El Ghazi terug in de spits?

13 oktober 2022, 08:17

PSV treedt vanavond in Eindhoven aan tegen FC Zürich. Een week geleden versloeg het de Zwitsers in eigen huis al met flinke cijfers: 1-5. Voor de return in Eindhoven moet trainer Ruud van Nistelrooij zijn elftal noodgedwongen op een aantal plaatsen wijzigen. Zo zag hij met Yorbe Vertessen en Ismael Saibari twee aanvallers, die vorige week nog in de basis stonden, wegvallen. 

Van Nistelrooij kan in het thuisduel nog altijd niet beschikken over Luuk de Jong, wiens rentree wel snel dichterbij lijkt te komen. Na het wegvallen van Vertessen, in Zwitserland nog belangrijk met twee treffers, inmiddels is weggevallen wordt Anwar El Ghazi als spits verwacht vanavond. Saibari is in Heereenveen eveneens geblesseerd geraakt, en ontbreekt zelfs de rest van dit kalenderjaar.

Voor de rechtsbuitenpositie heeft Van Nistelrooij Johan Bakayoko en de Braziliaan Sávio nog achter de hand. Toen Saibari afgelopen weekend uitviel tegen SC Heerenveen bracht de oefenmeester met Erick Gutiérrez juist een extra middenvelder, waardoor Xavi Simons een linie naar voren schoof. Die optie lijkt donderdagavond ook overwogen te gaan worden. De verdediging, die in Heerenveen de nul wist te houden en een week eerder ook al voldeed op bezoek in Zürich, zal vermoedelijk niet gewijzigd gaan worden.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Mwene, Ramalho, Obispo, Max; Sangaré, Veerman, Gutiérrez; Simons, El Ghazi, Gakpo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen