Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Boulahrouz kritisch op Ajacieden: "Alleen de popcorn ontbreekt"

Boulahrouz kritisch op Ajacieden: "Alleen de popcorn ontbreekt"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

12 oktober 2022 – Ajax hoopte vanavond revanche te nemen tegen Napoli, maar staat halverwege tegen een 2-0 achterstand aan. Khalid Boulahrouz benoemt wat er in zijn ogen misgaat aan Amsterdamse zijde.

Ajax kwam al in de vierde minuut op achterstand door een doelpunt van Hirving Lozano. "Het worst-case scenario. Dit wil je niet in een uitwedstrijd waarin je een goed resultaat wil behalen", aldus Boulahrouz bij Ziggo Sport.

Volgens de voormalig verdediger liet Calvin Bassey bij de 1-0 de binnenkant te veel open. "We weten van hem dat hij niet de allerbeste is in het wenden en keren", vervolgt Boulahrouz, die de andere verdedigers ook niet zag ingrijpen. "Zes man waren voetbal aan het kijken, alleen de popcorn ontbrak nog. Er was geen communicatie tussen Blind en Bassey. Hij moet met Lozano meelopen totdat Blind het overneemt."

Veel spelers van Ajax hebben het lastig, onder wie Jorge Sánchez. De rechtsback wordt dolgedraaid door Khvicha Kvaratskhelia. "Voor een voetballiefhebber is het geweldig om naar te kijken. Voor Sánchez is het niet prettig. Hij nodigt Sanchez uit voor een dans en zegt: ik leid de dans wel en bepaal wat we gaan doen. Hij treuzelt niet en domineert zijn eigen acties." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd