Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Nog steeds twijfels rond Gakpo: "Je kunt leuk bij PSV spelen..."

Nog steeds twijfels rond Gakpo: "Je kunt leuk bij PSV spelen..."

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

10 oktober 2022 – Moet Cody Gakpo tijdens het WK in Qatar een basisplaats hebben bij het Nederlands elftal? Die vraag werd maandagavond aan tafel bij Rondo gesteld. De tafelgasten waren verdeeld.

Gakpo heeft bij Khaild Boulahrouz nog niet alle twijfels kunnen wegnemen. "In de wedstrijden waar het om gaat, moet hij het verschil gaan maken. Tegen Rangers gaf hij bijvoorbeeld niet thuis. Dat vind ik een beetje jammer, maar dat is een proces en gaat misschien nog wel komen", aldus de oud-verdediger. Youri Mulder sluit zich aan bij Boulahrouz. "Zürich was natuurlijk geen graadmeter. Dat was het niveau van de Keuken Kampioen Divisie.

"Hij zal het moeten afdwingen", aldus Marco van Basten. "Je kunt leuk bij PSV spelen, maar het Nederlands elftal is net even wat anders. Op dat hoge niveau wordt net even wat meer gevraagd. Dat zal hij zelf moeten gaan bewijzen. De voorbereiding heeft hij in de hand en vervolgens zal het in het trainingskamp beslist worden. De vorige keer heeft hij het redelijk gedaan op de 10-positie. Dat is een keuze die goed heeft uitgepakt."

In het systeem van bondscoach Louis van Gaal lijken er twee opties voor Gakpo. De aanvaller van PSV kan in de spits (normaal gesproken naast Memphis Depay) en als nummer 10 worden gebruikt. Bij PSV staat Gakpo altijd op links, maar Oranje speelt onder Van Gaal zonder echte linksbuiten. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd