Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Barça heeft Chelsea-middenvelder op het oog als vervanger Busquets'

'Barça heeft Chelsea-middenvelder op het oog als vervanger Busquets'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

10 oktober 2022 – Hoewel de transfermarkt gesloten is en het nog wel even duurt voordat ze haar deuren weer opent, is FC Barcelona op de achtergrond druk bezig met versterkingen. De Catalanen baarden afgelopen zomer nog opzien door de ene na de andere topaankoop te presenteren, maar houden hun ogen geopend voor buitenkansjes. Jorginho, bijvoorbeeld. De middenvelder van Chelsea is na dit seizoen transfervrij.

Frenkie de Jong was van de zomer waarschijnlijk de meest besproken speler bij FC Barcelona. De Jong is een van de grootverdieners in de selectie. FC Barcelona wilde daar verandering in brengen, maar de middenvelder werd niet enthousiast van het plan om nóg een deel van zijn salaris in te leveren. Op de achtergrond sprak Barça onder meer met andere clubs over een eventuele transfer van De Jong. De Nederlander hield echter zijn poot stijf en bleef in Spanje.

Maar de Oranje-international is er nog niet in geslaagd een basisplaats te veroveren. Dat heeft grotendeels te maken met de aanwezigheid van Sergio Busquets. De routinier is nog altijd niet weg te denken van het Catalaanse middenveld. Maar daar komt na dit seizoen verandering in. De 34-jarige Busquets is in het bezit van een aflopend contract. Zoals het er nu naar uitziet is hij bezig aan zijn laatste seizoen bij FC Barcelona. Busquets wordt in verband gebracht met een vertrek naar de Verenigde Staten.

Op de achtergrond is Barça al druk bezig met zijn vervanger. Jorginho geldt als één van de kandidaten. Het Italiaanse Tuttomercato weet dat Joao Santos, de zaakwaarnemer van Jorginho, al op bezoek is geweest in Barcelona om te praten over een mogelijke overstap naar Camp Nou. De middenvelder is bij Chelsea in het bezit van een aflopend contract en is voornemens om de Premier League na dit seizoen te verlaten. Het is niet voor het eerst dat Jorginho in verband wordt gebracht met een overstap naar FC Barcelona. Jorginho speelt bij Chelsea in dezelfde rol als Busquets. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd