Opstelling Manchester United: Ten Hag passeert Malacia

9 oktober 2022, 19:06

Tyrell Malacia is zijn basisplaats bij Manchester United kwijt. De van Feyenoord overgenomen linksback stond de laatste weken steevast op het basisformulier in de Premier League, maar moet zijn plaats in de wedstrijd tegen Everton afstaan aan concurrent Luke Shaw.

Malacia is geslachtofferd na zijn matige optreden van vorige week tegen Manchester City. Destijds haalde coach Erik ten Hag de linksback al in de rust naar de kant. United verloor die topper uiteindelijk met 6-3 en werd bij vlagen compleet weggespeeld. Met Shaw kiest Ten Hag tegen Everton voor de nodige ervaring. Hij vormt de achterhoede met Diogo Dalot, Victor Lindelöf en Lisandro Martínez.

Dat betekent dat ook Raphaël Varane moet plaatsnemen op de reservebank. In de voorhoede houdt Ten Hag sterspeler Cristiano Ronaldo opnieuw op de bank. Anthony Martial, die tegen City als invaller tweemaal trefzeker was, krijgt in de punt van de aanval de voorkeur. Daardoor verhuist ook Jadon Sancho naar de reservebank. Antony behoudt zijn plek.

Op het middenveld gunt Ten Hag een kans aan Casemiro. De Braziliaan werd overgenomen van Real Madrid, maar zat in de eerste weken sinds zijn komst op de bank. Zondagavond krijgt hij de voorkeur boven Scott McTominay.

De Gea; Dalot, Lindelof, Martinez, Shaw; Casemiro, Eriksen; Antony, Bruno Fernandes, Rashford; Martial.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen