Dzeko gevierde man aan Inter-zijde bij Serie A-debuut Onana

8 oktober 2022, 16:55

Internazionale heeft zaterdag na twee achtereenvolgende nederlagen weer een zege geboekt in de Serie A. Op bezoek bij Sassuolo werd Edin Dzeko met twee doelpunten de matchwinner (1-2). Voor André Onana werd het een extra mooie middag: hij maakte zijn debuut in de Serie A.

Onana maakte afgelopen zomer de transfervrije overstap van Ajax naar Internazionale en moest in de eerste speelrondes genoegen nemen met een plek op de bank. In de Champions League verscheen Onana wel telkens onder de lat en in die wedstrijden maakte hij dermate veel indruk dat de druk eerste keuze Samir Handanovic verder werd opgevoerd.

Zaterdag vond de trainer de tijd rijp om een wijziging onder de lat door te voeren. Met Onana op doel kwam Internazionale vlak voor rust op voorsprong. Een corner werd door Denzel Dumfries doorgekopt richting Dzeko, die van dichtbij de 0-1 in het doel tikte. Nadat Sassuolo via Davide Frattesi op gelijke hoogte was gekomen, kopte Dzeko een kwartier voor tijd zijn tweede van de middag binnen. Het bleek voldoende voor de volle buit.

Inter sluit dankzij de overwinning aan bij de top van de Serie A. De club uit Milaan staat slechts zevende, maar heeft nog maar vijf punten achterstand op koplopers Napoli en Atalanta. Alle concurrenten van Inter komen later dit weekend nog wel in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen