Verheydt breekt pink bij 'woede-uitbarsting': "Morgen even naar kijken"

7 oktober 2022, 23:48   Bijgewerkt: 7 oktober 2022, 23:55

Thomas Verheydt heeft er een enerverende avond opzitten. Hij tekende voor de enige en dus winnende goal van ADO Den Haag tegen FC Eindhoven, maar niet alles wat hij aan de wedstrijd overhield was positief. Een aanvaring met de scheidsrechter zou hem namelijk een gebroken pink hebben opgeleverd.

Toen Verheydt na afloop van de wedstrijd voor de camera van Omroep West verscheen, was duidelijk te zien dat zijn pink niet helemaal recht meer stond. Hij legde uit dat hij in de rust hoog in zijn emotie zat na een mindere eerste helft en een discussie met de scheidsrechter. "Dan komt er wat in mij los, waarna ik de deur uit zijn voegen heb geslagen. Ik denk dat hij gebroken is, dus dat is wel klote. Maar daar gaan we morgen even naar kijken."

Net als Verheydt kon ook trainer Dirk Kuyt na afloop wel lachen om het incident. "Thomas kan wel tegen een stootje hoor. Gelukkig was het een woede-uitbarsting tegen een deur en niet een persoon. Maar ik ben ook blij voor hem, want hij is altijd hard blijven werken. Je zag dat hij een goal nodig had en wat het nu met hem doet. Ik hoop dat hij van hieruit door kan gaan en de goals scoort die hij vorig seizoen zo makkelijk maakte."

Winnende goal

Na ongeveer een uur spelen maakte Verheydt de enige goal van de ontmoeting tussen ADO en FC Eindhoven. Opvallend is dat het pas zijn derde treffer is na tien wedstrijden, terwijl hij afgelopen seizoen in veertig optredens liefst 33 keer trefzeker was. Dat gaat uiteraard gepaard met de mindere prestaties van ADO, dat tegen Eindhoven pas de derde overwinning van het seizoen boekte. Met elf punten uit tien wedstrijden staat de ploeg van Kuyt nu op plek vijftien. 

Lees ook: Heracles pakt periodetitel en ziet opvallend puntverlies bij concurrenten

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen