Zirkzee, Schouten en Kasius in kleedkamer bezocht door woeste fans

7 oktober 2022, 17:49   Bijgewerkt: 7 oktober 2022, 17:57

Voor Bologna is het seizoen in de Serie A bepaald niet goed begonnen. Dat is ook de mening van de achterban van de Italiaanse club. Dat leidde er onlangs toe dat een groep woeste supporters verhaal ging halen ín de kleedkamer, zo meldde Il Corriere dello Sport.

Het voorval vond donderdag plaats, na een training van de nummer zeventien van de Serie A. Een deel van de harde kern - naar verluidt een groep van vijftien man - meldde zich in de kleedkamer om verhaal te halen. Volgens de Italiaanse krant ging het er gespannen aan toe. Ook nadat spelers Lorenzo De Silvestri en Marko Arnautovic hadden geprobeerd de supporters tot kalmte te manen. 

Na een halfuur vonden de fans hun weg naar buiten, nadat ze eerder nog wel gewaarschuwd hadden dat hun volgende bezoek minder vredig zou verlopen. In de selectie van Bologna zitten met Joshua Zirkzee, Jerdy Schouten en Denso Kasius drie Nederlandse spelers. 

Bologna in de Serie A

De woede van de fans komt voort uit de dramatische competitiestart van Bologna. In acht wedstrijden won de club slechts één keer en verzamelde het pas zes punten. De club greep al in door trainer Sinisa Mihajlovic te vervangen door Thiago Motta, maar onder de oud-middenvelder werd zelfs nog geen enkel punt gepakt. Komend weekend krijgt Bologna in eigen huis bezoek van hekkensluiter Sampdoria, een duel waar dus behoorlijk wat druk op zal staan. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen